Aanbod

Tiktoko biedt: tekst voor digital- en printmedia, webredactie & -coördinatie.

  • Praktische hulp en advies bij website ontwikkeling

Je wilt een website maar hebt geen idee waar te beginnen? Ik wel. En ik help je graag op weg met webbouwers en vormgevers uit mijn netwerk. Samen zorgen dat jouw inhoud goed voor de dag komt. Als je wilt neem ik het onderhoud van je site ook op me.

  • Copywriting & webredactie

Ik help je graag de juiste woorden en toon vinden. Door een tekst voor je te schrijven of redigeren. In het Nederlands, Engels of allebei.

  • Web care en social media

Kun je geen tittel of jota maken van alle social media kanalen? Ik adviseer je graag over het gebruik van social media voor jouw bedrijf of campagne.

  • Campagne ondersteuning

Ik bied ondersteuning bij campagnes. Van concept tot uitvoering in de rol van copywriter / conceptontwikkelaar. Je kunt mij inschakelen vanaf het moment dat je een idee wilt ontwikkelen. Ik help je graag aan een scherp concept met de juiste tone of voice en tekst.

  • Bureau onderzoek

Heb je een project en veel informatie over een onderwerp nodig en geen tijd om zelf het net op te gaan, in de telefoon te klimmen of interviews af te nemen?  Als je iemand nodig hebt om informatie te filteren, verzamelen en structureren ben je bij Tiktoko aan het goede adres.

  • Usability onderzoek & handleidingen

Je hebt een prachtige site, software of applicatie. Maar, hoe komt hij over bij de gebruiker? Wat kan hij ermee, en hoe? Ik kijk graag met je mee naar wat beter kan. Als je wilt, schrijf ik ook een handleiding voor je.